set de 5 oiseaux à suspendre

leuk setje met 5 vogel hangers

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ15322

Deze mooie hangers staan prachtig in de kerstboom, maar je kan ze ook aan een kastsleutel hangen of aan de muur. Elk setje bestaat uit 4...

15,00 €

Add to my wishlist

Deze mooie hangers staan prachtig in de kerstboom, maar je kan ze ook aan een kastsleutel hangen of aan de muur. Elk setje bestaat uit 4 gewatteerde vogels en 1 kooitje. De hangers zijn aan beide zijden bedrukt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0800.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.