Leuke beren balvanger - Ingela P. Arrhenius

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40428

Vilac & Ingela P. Arrhenius (14)

De zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius heeft het klassieke houten balvangertje in een nieuw 'beren'-jasje gestoken. Met zijn schattige snoetje is deze blauwe beer het perfecte kadootje.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7723

CollectieVilac Déco - Cadeaux
TypeRetro speelgoed
Leeftijdvanaf 5 jaar

De blauwe balvanger is niet alleen een heel leuk spel om je coördinatie mee te verbeteren, de leuke berentekening maakt het ook een mooi decoratiestuk, bijvoorbeeld op een wandplank in de kinderkamer.

Geschikt voor balwonders vanaf 5 jaar.

Vervaardigd in Frankrijk.

Afmetingen: 8 x 19 x 8 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.522100.35
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories