Leuke Drinkfles - 400 ml - Zoo Twister

Staat: Nieuw product

SIGG

SG048

Wat zien we daar? Een tijger-pingiun-beer...?

Deze SIGG fles maakt van elk drinkmomentje een verfissende puzzel die nooit gaat vervelen. De duurzame fles uit aluminium is makkelijk overal mee naartoe te nemen en dankzij de anti-lek dop is morsen uitgesloten.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6586248

SIGG maakt de leukste lekvrije drinkflessen - zoals dit mooi groen exemplaar met Zoo Twister-print. De duurzame aluminium drinkfles kan tegen een stootje en lekt niet dankzij de handige anti-lek dop. Het aluminium maakt deze drinkenbus lekker licht zodat je ze overal mee naartoe kan nemen, of het nu naar school, de turnles of het park is. Het gerecycleerd materiaal is niet alleen milieuvriendelijk maar ook voedselveilig en vrij van schadelijke materialen zoals BPA. De lak aan de binnenzijde is uiterst bestendig, hygiënisch en neutraal van smaak.

Je kan de SIGG drinkenbus helemaal uit elkaar halen, zo kan je ze makkelijk schoonmaken.

Inhoud: 400 ml

Materiaal: aluminium en BPA-vrije kunststof

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.113
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.