Leuke drinkfles Zoo - Lieveheersbeestje

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ18280/d

SKIP*HOP lieveheersbeestje (7)

Het lachend lieveheersbeestje op deze vaatwasbestendige SkipHop drinkbeker moedigt je kleine schattebout aan om helemaal zelf te leren drinken van een rietje.

Deze handige drinkfles komt in verschillende kleuren en komt elke dag van pas om mee te nemen naar school, op stap of naar de turnles. Zo krijgt dorst geen kans.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252310

CollectieZoo collection
TypeDrinkflessen
DiertjesLieveheersbeestje

Geniet van je drankje met de lieve Zoo drinkbeker met lief lieveheersbeestje van Skip*Hop Deze roze drinkbeker heeft een flexibel rietje, rood deksel dat je kan openklappen en een klein riempje met velcro om hem vast te houden of ergens aan vast te maken. 

Mag in de vaatwasser en komt met een reserve ritje. Ook verkrijgbaar in de andere leuke Zoo karakters.

Materiaal: BPA-vrije kunststof

Inhoud: 350 ml

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP lieveheersbeestje
Inspiratie en stories