Leuke gym/zwemzak Zebra

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP061

Of je hem nu gebruikt als turnzak of meeneemt naar de wekelijkse zwemles, deze tas uit biologisch katoen zal altijd stralen. Het prachtig geel contrasteert mooi met de grafische print van de Zebra.

Het is een kleurrijk stuk uit de SOS Save our Species-collectie die dieren in de kijker zet die zeldzaam en met uitsterven bedreigt zijn. Op dit exemplaar staat de Grevy Zebra, een bedreigde zebrasoort uit de drogere streken van Kenia en Ethiopië die onze aandacht meer dan verdient.

16,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieSavanne
TypeTurn/zwemzakken
KleurGeel
DiertjesZebra

Fantastisch turn/zwemzakje met een Grevy Zebra op, uit de Save Our Species-collectie van Coq en Pâte. Licht en makkelijk op de schouders te dragen, handig om overal mee naartoe te nemen: judo, zwemles, familiefeest of een picknick in het park.

Bio is beautiful is geen holle baseline. Met deze speciale collectie vol dieren in nood wil Coq en Pâte graag aandacht vragen voor de dieren die het moeilijk hebben op onze planeet. Kinderen zijn de toekomst en door hen mee te sensibiliseren en te leren dat sommige dieren onze hulp nodig hebben om verder te leven wil dit biologisch merk echt het verschil maken.

Afmetingen: 37 x 33 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Wassen: binnenstebuiten op 30°C

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze tas van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch katoen met respect voor dier en milieu. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.056
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes.Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieuHun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, & zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.