Leuke lunchset in hout

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40426

Dit superleuke dienblad van Vilac komt uit de 'Jour de marché' collectie. Een heerlijke reeks met een restaurant, een winkeltje en verschillende houten etenswaren, allemaal mooi afgewerkt met prachtige illustraties.
 

22,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8105

CollectieVilac Imitation
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Een hongertje? Maak dan snel een lekkere boterham: neem 2 sneetjes brood, 3 slablaadjes, 2 schijfjes tomaat, wat hesp en kaas. Doe er nog wat ketchup op, en neem op je dienblad ook nog je zakje chips en sinaasappelsapje met rietje mee. Zo kan je overal genieten van al dit lekkers, bijvoorbeeld gezellig voor de tv. De hele set bevat 18 stuks.

geschikt voor snoepers vanaf 3 jaar.

materiaal: hout

afmetingen: 20 x 4 x 13,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
143050.34
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!