Leuke reisgids BE NY Family voor kinderen van alle leeftijden

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN087

In BE NY Family vertellen de auteurs hoe het leven van kinderen eruitziet in deze miljoenenstad. Om New York te verkennen, zijn er geen leeftijdsgrenzen: vanuit de draagdoek, met rolschaatsen of op een skateboard, het kan allemaal.

Unieke stadsgids voor een bezoek aan New York met het hele gezin

25,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401452007

Op reis gaan met kinderen, is dat niet vooral veel gedoe? En New York, dat is toch pas interessant als je een jaar of achttien bent? Helemaal fout.

Als er één stad is waar kinderen welkom zijn, dan is het New York wel. Iedere wijk heeft de meest fantastische speeltuinen, luiers verschonen kan bijna overal, en in musea zijn de kinderen echte VIPS. Van baby's tot tieners: New York is voor iedereen interessant.

Auteurs: Patrick van Rosendaal en Ineke Faes
Afwerking: Paperback
Aantal pagina's: 216
Afmetingen: 220 x 140 mm
EAN: 9789401452007
Nur-code: Reisgidsen Noord-Amerika

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222140.48
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.