Leuke speelset - Ontbijtmenu

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT265

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (43)

Breakfast is served! Speel een rollenspel als chef-kok op je favoriete ontbijtplek, serveer het ontbijt voor het hele gezin of gebruik deze speelset gewoon in andere vormen van vrij spel. 

De mogelijkheden voor fantasierijk spel zijn eindeloos. Smul jij mee?

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3611

CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar

Houten ontbijtmenu speelset van Plan Toys is ideaal om een lekker en uitgebreid ontbijt klaar te maken en te serveren. Deze set komt in een mooie doos, ideaal om cadeau te doen en fijn om in de speelkeuken te spelen.

Inhoud ontbijtset: een bord, bestek, boterham, de helft van een avocado, 2 blaadjes babyspinazie, een reepje spek, een ei met de zonnige kant naar boven, champignon, plakje tomaat en plakje kaas.

Afmetingen bordje: Ø 16 cm x 1,9 cm hoog
Gewicht: 300 gram
Materiaal: hout van rubberbomen
Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories