Leuke weekendtas - Blauwe olifant

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG035

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (72)

De kracht van de blauwe olifantenprint met het contrast van de okergele riemen en handvaten maken van deze ENGEL. weekendtas op zich al een knaller. Het feit dat je ze elke keer boven kan halen als je leuke vooruitzichten hebt - van een logeerpartijtje of weekendje weg - zorgt er alleen maar voor dat hij nog grager gezien zal worden.

En ... wanneer zijn we weg? ;-)

49,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.133

CollectieElephant
TypeWeekendtassen
KleurBlauw

Als je met deze tas een hotelletje binnen wandelt, begroet de receptionist je vast met een extra brede lach! Met de ruime weekendtas van ENGEL. wordt elke vakantie of weekendje weg leuker, alles zit mooi samen en de tas is makkelijk te dragen dankzij de stevige schouderriem en twee korte handvaten, zo kies je zelf hoe je tas draagt. De buitenkant van deze weekendtas is gemaakt van gerecycleerde frisdrankflessen. Dat zie je niet, maar is wel leuk om te weten. En vriendelijker voor het milieu bovendien. De binnenzijde is bekleed met polyester wat makkelijk is tegen vlekken en water.

Olifanten: het Nederlandse merk ENGEL. is er dol op. Groot en sierlijk tegelijk. Ontwerper Jurianne Matter is de bedenker van deze print. De olifant is nu ook in het blauw te vinden op alle ENGEL. tassen.

Afmetingen: 49 x 25 x 27 cm

Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.490.270.250.6
  • Door Maria G.
  •  de 23/07/2019
Mooie tas
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories