Li-belle jurk

Gele verkleedjurk met tule rok en bloemetjes

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (109)

Li-belle, ma belle! Tover je prinsesje om tot ene stralende fee of bloemenmeisje met deze geweldige verkleedjurk uit de collectie van Souza for kids.

42,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100878

PersonageFee/Elf
TypeVerkleedjurken
KleurGeel

Stralende Li-belle is een gele verkleedjurk boordevol stijl uit de collectie van het Nederlandse Souza for kids. Leuk als feestjurk, voor verkleedpartijtjes of een lente feest. De rok is voorzien van verschillende lagen tule en satijn, op de borst staan er prachtige bloemen.

Beschikbaar in 2 maten: 3-4 jaar ( 98-104, lengte rok 44 cm), 5-7 jaar ( 110-122, lengte rok 58 cm)

Opgelet! De verkleedkledij van Souza valt eerder klein, als je twijfelt tussen 2 maten neem je best de grootste maat.

Materiaal: 100% polyester

Onderhoud: enkel handwas

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
440300.21
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories