Lief babymutsje in biokatoen - Zebra

Lief babymutsje in biokatoen - Zebra

Staat: Nieuw product

Pigeon

Statige zebra's staan mooi te blinken op dit lekker zacht mutsje uit biologisch katoen. Het mutsje ademt maar houdt tegelijk lekker de warmte bij zodat je kleintje niet kan afkoelen. Makkelijk vanaf de geboorte te gebruiken.

14,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

Geknoopt mutsje uit bio-katoen met zebra-print, een baby-musthave van Pigeon uit Engeland. Match perfect met het pyjama'tje in dezelfde print en maakt samen een fijn kraamcadeau!

Materiaal: organisch katoen, met GOTS-label

Met een voorliefde voor mooie ontwerpen, stoffen en een mooie wereld maakt Pigeon Organics, uit het Engelse Oxford, prachtige collecties voor kleine mensjes. Zo hebben ze echte klassiekers en hippe seizoenscollecties en willen daarmee niet de wereld maar wel jouw hart veroveren. Kortom een mooi merkje, op een mooie manier gemaakt, allemaal uit biologisch materialen en GOTS gecertificeerd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.04
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes… felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.