Lieftallige portemonnee - Cat

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP088

Miaauwtjes! Vertrouw 'al je geld' toe aan dit schattig poezen portemonnee'tje van Fabelab. Leuk om cadeau te doen of om te geven met al een centje in. Dankzij dit leuk geldbeugeltje kunnen kinderen hun zakcentjes een stijlvol plaatsje geven en wordt sparen eens zo leuk!

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-A-pouch-CC17

CollectieAnimal Friends
TypePortemonnees
KleurGrijs
DiertjesKat

Lief katten portemonnee van Fabelab, in sober grijs en met een schattige, geborduurde poezensnoet.

Materiaal: 100% organisch katoen met GOTS-label, nikkelvrije rits.

Afmetingen: 10 x 10 cm

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.10.010.10.01
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!