Lieve geborduurde katten turnzak

Staat: Nieuw product

Meri Meri

KZ31737

De nieuwe eigenaar van deze katten rugzak zal vast en zeker in zijn nopjes zijn en heerlijk gaan spinnen zoals een echte kitten :-)

...

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 146359

CollectieCat & Dog
TypeTassen
KleurMeerkleurig
De nieuwe eigenaar van deze katten rugzak zal vast en zeker in zijn nopjes zijn en heerlijk gaan spinnen zoals een echte kitten :-)

Superleuke katoenen tas met puntige blauwe oortjes, een geborduurde vrolijke katttensnoet, katoenen voering en oranjerode koordsluiting. Handig als gymtas of om mee te nemen tijdens een (school)uitstapje.

Formaat rugzakje: 30,5 x 30,5 x 1,3 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30.530.51.20.35
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...