Lieve kleine rugzak - Panda

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC191

Hippe schoolspullen van A Little Lovely Company (54)

Panda's spreken tot de verbeelding en iets in ons zegt dat jouw kapoen zijn of haar oogjes zullen blinken bij het aanschouwen van deze überschattige rugzak. Dit rugzakje in de vorm van een panda kan zelfs door de allerkleinsten met trots gedragen worden. Dit tasje is ideaal voor peuters.

De pandabeer rugzak is groot genoeg om een lunch, favoriete knuffel, een boekje of logeerspulletjes in mee te nemen naar oma, de opvang of ... De guitige pandaoortjes maken de look compleet!

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BPPABL34

CollectieBack to school
TypeRugzakken
KleurZwart
A Little Lovely Company figuurPanda's
DiertjesPanda

Kleine rugzak Panda van A Little Lovely Company is een kleine stevige kleuterrugzak De tas met één hoofdvak en een extra binnenvak om spulletjes makkelijk te organiseren. Er is genoeg ruimte voor al je spulletjes en een extra borstriempje zodat de schouderbanden niet gaan afzakken.

Afmetingen: 21 x 26 x 10 cm
Materiaal: lichtgewicht polyester
Inhoud: 5,5 liter

_

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes, schoolspullen en vele andere unieke producten voor kinderen is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren!Kleurrijke collecties met een hoge wow-factorDe Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen , maar ook bijzondere letterbanners , posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely!Sparkle CollectieGlitterfanaten gaan zich helemaal thuis voelen in deze Sparkle Collectie  van A Little Lovely Company. In deze schitterende collectie heb je tassen, rugzakken en andere accessoires volledig bedekt met glitter. Let it shine!Sleepover EssentialsZachtjes naar dromenland gaan, doe je met de Little Lovely Sleepover Collectie . Van schattige toilettasjes tot prachtige nachtlampjes. Alles wat je maar nodig hebt voor een leuke sleepover of voor een zalige nachtje bij jou thuis.Little Lovely LampsEen lampje nodig voor op het nachtkastje of aan de muur? In de  Little Lovely Lights Collectie vind je kinderlampjes in alle vormen en maten. Van leuke tekstlichtjes en projectorlampen tot nachtlampjes in de vorm van een vrolijk diertje of figuurtje. Mix en match de lampjes met andere accessoires in de kinderkamer.
Collectie Hippe schoolspullen van A Little Lovely Company
Inspiratie en stories