Lieve miss rilla rugzak - circus tent

Staat: Nieuw product

Rilla go Rilla

KZ40421

Droom jij er wel eens van om koorddanseres, trapeze-artiest, leeuwentemmer of clown te worden? Welkom in de circustent van miss rilla!

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1901006

CollectieMiss & Mister Rilla
TypeRugzakken
KleurMeerkleurig

Deze handige rugzak is perfect voor school, sportclub of om mee te nemen op uitstap of logeerpartijtje. Het grote vak binnenin heeft een klein vakje, dat afgesloten wordt door een rits. Ook vind je er 2 rekbanden, die je drinkfles perfect op zijn plaats houden. De tas wordt afgesloten door een coole neon roze waterdichte rits.

De hele tas is gemaakt uit gelamineerd canvas, dat heel stevig is, en gemakkelijk schoon te maken. De verstevigde aanpasbare rugriemen zijn heel comfortabel en ook het handvat bovenaan voelt super aan.

Materiaal: gelamineerd canvas

Afmetingen: 24 x 11 x 34 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.30.370.050.38
Rilla go Rilla - Dit Nederlands platform straalt creativiteit en originaliteit uit. Ze werken samen met jonge designers zoals Eef Lillemor met een prachtige collectie tassen en rugzakken voor kleuters en kinderen als resultaat. Maar ook de Miss en Mister Gorilla tassen en pennenzakken zijn meer dan de moeite waard. Alles is ook steeds duurzaam en zoveel als mogelijk gemaakt van gerecycleerde materialen. WE HOPE THAT THESE BAGS WILL MAKE PEOPLE SMILE - Rilla go Rilla