Lieve pennenzak - Cuddly cat

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZ40885

Miauw! Deze poezen pennenzak van FABELAB is een prima kameraadje voor je zoon of dochter om dagelijks naar school te trekken. Ze past probleemloos op alle pennen, stiften en potloden!

Lekker ruim, zachte stof en mooi afgewerkt met een gouden rits.

19,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : A-pencil-CC17

CollectieAnimal Friends
TypePennenzakken
KleurGrijs
DiertjesKat

Leuke pennenzak met unieke toets, ruim genoeg voor al de kleurpotloden van je kleintje of om je schrijfgerief mee naar school te nemen. Dit zakje heeft 2 schattige oortje en een snoezige kattensnoet.

Bekijk ook het bijpassende rugzakje uit de collectie!

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Materiaal: 100% organisch katoen, katoenen voering en gouden rits - GOTS label

Afmetingen: 10 x 24 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.010.210.05
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!