Lieve roze hanger - Ster

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ30656

Apollo 11 inspiratie (135)

Dit schattige kleine hangertje is een leuk decoratiestukje dat je op veel verschillende manieren kan gebruiken. Een leuk sleutelhangertje, een...

2,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MICH019

CollectieLovely Toys & Gifts
TypeHanglampen
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurSterren
Dit schattige kleine hangertje is een leuk decoratiestukje dat je op veel verschillende manieren kan gebruiken. Een leuk sleutelhangertje, een hangertje voor aan de schooltas of met kerst lekker in de kerstboom!

Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4400.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories