Lieve set van 12 papieren bekers - Wolkje

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC040

Wil je het doopfeest of de babyborrel van zoon- of dochterlief nog wat aankleden met lieve details?

Ga dan voor deze schattige papieren bekertjes met wolken print van A Little Lovely Company. Lief, hip en superhandig.

1,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PTCUCL09

CollectieLovely Party
TypeBekers
A Little Lovely Company figuurWolkjes

Serveer de lekkerste drankjes aan jouw gasten in deze schattige, A Little Lovely Company feestbekertjes of vul ze met wat snacks en zet ze op een sweet table. In deze set zitten 12 bekertjes uit stevig papier. Helemaal in de wolken? Maak het themafeestje dan compleet en combineer de bekertjes met onze wolk cupcake vormpjes en papieren wolk bordjes van dit leuke Nederlandse merkje.

Inhoud: 12 bekers

Afmetingen: 7,4 x 8,6 x 7,4 cm

Materiaal: papier

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
88150.08
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !