Lilac wieg bedset *

Staat: Nieuw product

Sebra

KZ17604

Deze superleuke wieg dekbedovertrek speelt helemaal in op het humeur van je kleine bengel. Net als alle kleine kids houdt hij zeker wel van een...

49,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze superleuke wieg dekbedovertrek speelt helemaal in op het humeur van je kleine bengel. Net als alle kleine kids houdt hij zeker wel van een nieuwe look? Beide kanten van deze overtrek hebben elke een unieke print dei tot in het detail is uitgewerkt. Komt met een bijpassende kussensloopje van 40x45cm. Materiaal: organisch katoen. Afmetingen: dekbedovertrek 70x100 cm, kussensloop 45x40 cm.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7010000.35
Sebra Interior maakt prachtig Deens design . Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.