Little Friends - Trekker

Staat: Nieuw product

Haba

HAB150

Boer Franz doet niets liever dan ritjes maken over de boederij met deze mooie, rode tractor. Hij rijdt ermee om over zijn land, a.k.a. het tapijt en de zetel, inspecteert de velden/salontafel of doet gewoon wat boodschapjes in de nabij gelegen stad/keuken.

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303130

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze rode tractor is een leuke accessoire voor de speelse wereld van Little Friends en past perfect bij de boerderij van boer Franz. Hij blijft uit zichzelf doorrijden nadat de achterwielen in beweging zijn gezet. Geen pull-back.

Afmetingen: 12 x 11 x 7 cm

Materiaal: kunststof en metaal

Leeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1112170.286
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.