Loopfiets Wishbone Bike 3-in-1 RE2 Raw + GRATIS fietsbel

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

WB055BEL

Let's ride that Wishbone Bike! (24)

Actie: gratis Wishbone fietsbel twv €25 voor je Wishbone Bike bij aankoop van deze loopfiets !

Op zoek naar een duurzaam stuk speelgoed om in te investeren? Deze loopfiets met drie wielen is gemaakt uit gerecycleerd materiaal. De allerkleinsten leren nagenoeg lopen, balanceren en uiteindelijk fietsen op deze lichtgewicht peuter- en kinderfiets die meegroeit met je kapoen.

239,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeLoopfietsen
KleurGrijs
Leeftijdvanaf 1 jaar
FietsenLoopfiets 3 wielen

Unieke loopfiets Wishbone Bike 3-in-1 recycled edition Re Raw valt op door zijn mooi en functioneel design voor kinderen van 12 maanden tot 6 jaar. Eenvoudig te monteren en om te bouwen van driewieler tot tweewieler. Ook mede dankzij het rotafixTM frame- en stoelverstelling ben je meteen vertrokken voor jarenlang wielerplezier.

Ook verkrijgbaar in een rode editie.

Leeftijd: 12 maanden tot 6 jaar
Materiaal: gemaakt uit gerecycleerde flessen en tapijt - langere levensduur en minder CO2 uitstoot dan een stalen kinderfiets - voorzien van 3 wielen maar om te bouwen tot een tweewieler als je kind hier klaar voor is.

De verpakking en al het drukwerk binnenin zijn ook gemaakt uit gerecylceerd materiaal en bedrukt met niet-giftige inkt. Voldoet aan alle veiligheidsnormen van de US, EU, Australië en Nieuw-Zeeland.

_

WISHBONE BIKE staat voor plezier, creativiteit en duurzame designs. Ze maken speelgoed voor kinderen van 1 tot ongeveer 5 jaar dat meegroeit met je kinderen en lang meegaat. Speelgoed dat tegen een stootje kan en tegelijk je kind stimuleert om op pad te gaan.

Neem een kijkje achter de schermen van dit innovatief en duurzaam merk uit Nieuw-Zeeland:

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.122
  • Door Anonymous A.
  •  de 02/03/2021
Kwaliteit
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag.Moderne twist op de klassieke kinderfietsWishbone is een merk voor de actieve gezinnen , designliefhebbers en bewuste consumenten . Ze creëren een nieuwe generatie kinderfietsen gemaakt met duurzame materialen en met oog voor design, mens en natuur. Hun belangrijkste waarden tijdens het ontwerpen zijn personaliseerbaar, moduleerbaar, transformeerbaar,duurzaam, kwalitatieve materialen en minder afval.Meegroei fietsen voor kids van 1 tot 5 jaarVoor elke mini fietser heeft Wishbone de leukste fietsen in huis. Van houten flips en loopwagens voor de jongsten tot coole tweewielers voor de iets grotere kids. Stuk voor stuk gemaakt met stevige materialen én met een oog voor detail. Pimp elke fiets met de bijhorende kleurrijke zadels en stickers.
Collectie Let's ride that Wishbone Bike!
Inspiratie en stories
Accessoires