Lunchbox met isothermische lunchpot - White dino

Geweldige bentobox met 4 vakjes, sauspotje en mini foodjar

Staat: Nieuw product

Citron

HEB788

Dinomania bij de Kleine Zebra (73)

Introducing a thermos lunch box that does it all.

Een zalige lunchbox die porties gescheiden houdt zonder te lekjes, die eten warm houdt en koude maaltijden op temperatuur houdt en genoeg ruimte biedt om je (kindjes) te voorzien van een heerlijke lunch. Wie wil hier niet uit smullen?

59,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2022_LB_Hot_Dino

SamenstellingenPP
TypeBrooddozen
KleurGroen
Tassen printsWhite Dino
Vouchereco

Ruime lunchbox met isothermische lunchpot White Dino van CITRON biedt je genoeg plek om een evenwichtige lunch mee te nemen. In de brooddoos met vakjes past er ook een foodjar: ideaal voor yoghurt, soep of een ander hapje dat fris of warm moet blijven tot lunchtijd.

LEUKSTE FEATURES

+ 4 aparte compartimenten, in bento lunchbox stijl
+ 100% lekvrij dankzij de siliconen randen
+ inclusief: 1 vacuüm geïsoleerd voedsel potje en 1 saus potje
+ makkelijk te openen, zelfs voor de kleinste handjes
+ verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en prints

Afmetingen: 19 x 22 x 7 cm
Materiaal: grote lunchbox is gemaakt van polypropyleen kunststof (PP) en bevat geen giftige stoffen • foodjar uit voedselveilig roestvrijstaal, met afneembaar siliconen deksel dat makkelijk proper te houden is
Gebruiksadvies:  enkel handwas met warm zeepwater • Niet vaatwasmachine- of vriezerbestendig • Niet geschikt voor magnetron

_

Made by Mums, Inspired by Kids. Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij De Kleine Zebra: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam. Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten, hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Made by Mums, Inspired by Kids! Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij DE KLEINE ZEBRA: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam . Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten , hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Eco-friendly bestsellers voor onderweg Vanaf het allereerste begin was het verhaal van CITRON een persoonlijk verhaal . Wat in 2018 begon als de droom van een mama uit Dubai die zelf op zoek was naar producten voor haar kinderen, is nu uitgegroeid tot een goed draaiend bedrijf met mooie collectie die verkocht worden in meer dan 27 landen wereldwijd. Innovatief maar ook duurzaam design Wat CITRON echt onderscheidt van de massa is de superieure kwaliteit in combinatie met het vindingrijk design boordevol stijl . De functionele en milieuvriendelijke collecties voldoen perfect aan de dagelijkse behoeften van ouders met kinderen omdat ze steeds bewuste keuzes maken om ervoor te zorgen dat elke collectie betrouwbaar en duurzaam is. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.
Collectie Dinomania bij de Kleine Zebra
Inspiratie en stories