Lunchbox met vakverdeling - Ocean

Doorzichtige brooddoos voor kinderen met vakjes

Staat: Nieuw product

SugarBooger

KZ21818

Op de 'Ocean' lunchbox staat een prachtige onderwaterwereld met grappige zeedieren. De brooddoos ziet er niet alleen super uit, maar is...

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : A1071

Vouchereco
Op de 'Ocean' lunchbox staat een prachtige onderwaterwereld met grappige zeedieren. De brooddoos ziet er niet alleen super uit, maar is ook heel handig! De vakverdeling zorgt ervoor dat de boterhammen en het stukje fruit goed gescheiden blijven en in het derde vakje is er nog plek voor een heerlijke koek. Helemaal klaar om een actieve schooldag te doorstaan! Bovendien bespaart de lunchbox jou een heleboel plastieken zakjes, lekker milieuvriendelijk!

Kenmerken:
- voedselveilig & PVC- en BPA-vrij
- vaatwasmachinebestendig
- kan in de microgolfoven (130°C) en vriezer (-40°C)
- 3 vakken met een totale inhoud van 1.1 liter
- vakken zijn niet uitneembaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
216110.21
SugarBooger - Dit Amerikaanse merk werd in 2003 ontwikkeld door de Californische Lisa Lowe. Als kind was ze al bezig met het maken van spullen, verpakking inclusief, die ze dan verkocht aan haar kleine broer. Na een design opleiding enkele jaren later, startte ze haar eigen bedrijf. SugarBooger maakt onder andere vrolijke kinderserviesjes in een hele resem leuke thema's. Lisa omschrijft het zelf als "Sweet with a dash of mischief, created for kids, parents and the people who love them."