Lunchpot in roestvrij staal 250ml - Green

De oplossing voor het bewaren van snacks, bijgerechten of kleine maaltijden

Staat: Nieuw product

Citron

HEB807

Een all-round foodjar, waarom heb je die nodig? Wel je kan er allerlei lekkers in meenemen: van yogurt, over een slaatje met dressing tot mini pizza's. Niets is te gek.

De compacte geïsoleerde bewaardoos is de oplossing voor het bewaren van snacks, bijgerechten of kleine maaltijden, zowel warm als koud. Dankzij het lekvrije deksel sluit het voedsel binnenin vacuüm af, waardoor het een zeer betrouwbare optie is om overal mee naartoe te nemen zonder te morsen.

33,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2022_FJ_250_Green

SamenstellingenRVS
Formaten250 ml
TypeFoodjars en bewaardozen
KleurGroen
Tassen printsGreen
Vouchereco

Lunchpot in roestvrij staal 400ml Navy Blue van CITRON is ideaal om je ontbijt, lunch of schoolmaaltijd mee te nemen. Dankzij het lekvrije deksel sluit de voedselcontainer het voedsel vacuüm af, waardoor maaltijden zowel warm als koud blijven. Het is de perfecte thermosbeker voor warme soepen, koude salades en alles daartussenin.

LEUKSTE FEATURES

+ Vacuüm-geïsoleerd met een driedubbele wand om voedsel op temperatuur te houden
+ Blijft 6 uur warm en 7 uur koud
+ Met lekvrije afdichting
+ Blijft droog en koel aan de buitenkant, ongeacht hoe warm of koud de inhoud
+ Gemaakt van voedselveilig 304 roestvrij staal voor langdurig gebruik, vrij van BPA, ftalaten en lood
+ Ontworpen met een veiligheidsslot en een handige draaggreep
+ Deksel opent verticaal zonder te hoeven draaien, waardoor het gemakkelijk is voor kleine handjes.
+ Ook verkrijgbaar in andere kleuren of een groter formaat van 400 ml

Afmetingen: 10 x 6,5 cm
Inhoud: 250 ml
Materiaal: voedselveilig roestvrijstaal, met afneembaar siliconen deksel dat makkelijk proper te houden is
Gebruiksadvies:  enkel handwas met warm zeepwater • Niet vaatwasmachine- of vriezerbestendig • Niet geschikt voor magnetron • 5 minuten met heet water vullen en afspoelen alvorens warm voedsel te bewaren

_

Made by Mums, Inspired by Kids. Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij De Kleine Zebra: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam. Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten, hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Made by Mums, Inspired by Kids! Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij DE KLEINE ZEBRA: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam . Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten , hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Eco-friendly bestsellers voor onderweg Vanaf het allereerste begin was het verhaal van CITRON een persoonlijk verhaal . Wat in 2018 begon als de droom van een mama uit Dubai die zelf op zoek was naar producten voor haar kinderen, is nu uitgegroeid tot een goed draaiend bedrijf met mooie collectie die verkocht worden in meer dan 27 landen wereldwijd. Innovatief maar ook duurzaam design Wat CITRON echt onderscheidt van de massa is de superieure kwaliteit in combinatie met het vindingrijk design boordevol stijl . De functionele en milieuvriendelijke collecties voldoen perfect aan de dagelijkse behoeften van ouders met kinderen omdat ze steeds bewuste keuzes maken om ervoor te zorgen dat elke collectie betrouwbaar en duurzaam is. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.