Lunchtas - George

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL042

Lilliputiens: Georges de maki (3)

Georges bewaakt al je lekkers! Je lunch of vieruurtje blijven lekker koel in deze isothermische lunchbag. Handig: je kunt hem schuin over je schouder dragen of vastmaken aan je boekentas met het clipsysteem op het handvat.

26,50 €

18,55 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86906 *

TypeLunchtassen
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 4 jaar
DiertjesMaki
Korting- 40 %
Karakter LilliputiensGeorge de maki
STOP/FINISTOP

Blauw koeltasje met tropische print en maki aan de rits. Dit fijn tasje is ideaal om overal mee naartoe te nemen zodat je altijd kan genieten van een verse en lekker lunch.

Afmetingen: 18 x 22 x 8 cm

Materiaal: 100% polyester

_

Lilliputiens is van Belgische makelij. Hun kleurrijke en betoverende collecties staan in het teken van boeiende, verrassende avonturen en eindeloos plezier. Zo winnen ze een heel bijzonder plekje in het hart van groot en klein.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
923200.21
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Georges de maki
Inspiratie en stories