set roze glitter kroontjes

Luxueuse set van 8 glitter kroontjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR092

Prinsessen dragen kroontjes geen feesthoedjes. Ga daarom voor deze originele en glinsterende set party hats van Meri Meri.

Elk kroontje heeft een prachtig bloemendesign met roze glitters.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Luxueuse set feesthoedjes voor een echt prinsessenfeest! Deze set van Meri Meri bestaat uit 8 unieke feesthoedjes met felle elastiek in koraalkleur.

Afmetingen doos: 9 x 10 x 9 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.


KleurRoze
PersonagePrinses/Koningin
CollectieFairies
TypeKroontjes
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.10.090.090.06
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...

product referentie :170128