Magisch mooie set van A5 schriftjes - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC107

Deze set is too cool for school ! Schrijf al je magische gedachten neer in deze set van 2 eenhoorn-schriftjes met gelijnd papier. Uit de nieuwe back-to-school collectie van A little lovely company. Eentje met een print van een grote fantastische unicorn, het tweede heeft een all-over eenhoorn-print.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STNBLU03

CollectieBack to school
TypePapierwaren
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurEenhoorns

Unicorn fans opgelet! Maak je eenhoorn verzameling compleet met deze lovely eenhoorn schriftjes. De schriften hebben een zachte kaft en pagina’s met lijntjes, waardoor ze ook goed voor school te gebruiken zijn! Nog leuker in combinatie met de eenhoorn bureauset.

Papierformaat: A5
Afmetingen: 14,8 x 21 x 0,5 cm
Aantal pagina’s: 96
Materiaal: FSC certified paper (MIX)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Belinda S.
  •  de 06/02/2020
Heel mooi en stevig zeker aan te raden
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !