Magisch schilderen - A Day at the Palace

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER408

Kijk toe hoe je kindjes magische kunstenaars worden met Tiger Tribe's Magic Painting World. Vul je magische penseel met water en zie hoe de illustraties met elke penseelstreek meer tot leven komen!

Geen verf nodig, met water schilderen is even leuk als wonderbaarlijk en het blijft leuk want je kan deze set keer op keer gebruiken, eindeloos leuk.

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3714004

TypeSchildersets
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 1 jaar
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren
STOP/FINISTOP

Magisch schilderen A Day at the Palace van Tiger Tribe is een meeneem schilderset, elke set bevat 4 schilderijen die met water kan inkleuren - wanneer de tekening droogt, keert deze terug naar wit en verbergt je magische wereld zodat je keer op keer kunt blijven spelen. Elke prent heeft dingen die je kunt vinden en tellen terwijl je schildert, voor urenlang plezier! Erg fijn om mee op reis, restaurant, ... te nemen. Ook verkrijgbaar in andere thema's.

Elke set bevat:

  • 4 schilderijen
  • 1 waterpen die je kan vullen met water

Afmetingen doos: 25 x 17,8 x 3,2 cm
Leeftijd: vanaf 1 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien! In deze tijd van digitale overbelasting zijn de cadeaus van TIGER TRIBE precies wat ouders en kinderen nodig hebben om (terug) plezier te vinden in spelen. Inspirerend speelplezier met TIGER TRIBE Als missie heeft TIGER TRIBE om de aangeboren fantasie van kinderen te voeden en te stimuleren. Met hun unieke producten spelen ze perfect in op de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen, zodat ze zich kunnen onderdompelen in een wereld van plezier en avontuur. Veilig en plezierig spelen met kwaliteitsproducten De TIGER TRIBE collectie bestaat uit een breed scala aan creatieve producten, zoals kleurboeken, puzzels, knutselsets, spelletjes en nog veel meer. Elk product is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat kinderen veilig en met plezier kunnen spelen. Geschikte cadeaus voor alle leeftijden Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon om je kinderen te verwennen, TIGER TRIBE heeft voor elk wat wils. Hun producten zij n geschikt voor kinderen van alle leeftijden en zijn een geweldige manier om ze te inspireren, hun creativiteit te stimuleren en ze even weg te halen van de schermen. Kom en ontdek de creatieve wereld van TIGER TRIBE en laat je kinderen genieten van uren speelplezier. Ontdek de prachtige collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien!