Magisch schilderen - Dinosaurs

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER410

Dinomania bij de Kleine Zebra (263)

Kijk toe hoe je kindjes magische kunstenaars worden met Tiger Tribe's Magic Painting World. Vul je magische penseel met water en zie hoe de illustraties met elke penseelstreek meer tot leven komen!

Geen verf nodig, met water schilderen is even leuk als wonderbaarlijk en het blijft leuk want je kan deze set keer op keer gebruiken, eindeloos leuk.

11,99 €

10,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3714020

TypeSchildersets
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 1 jaar
Thema's en onderwerpenDino's

Magisch schilderen Dinosaurs van Tiger Tribe is een meeneem schilderset, elke set bevat 4 schilderijen die met water kan inkleuren - wanneer de tekening droogt, keert deze terug naar wit en verbergt je magische wereld zodat je keer op keer kunt blijven spelen. Elke prent heeft dingen die je kunt vinden en tellen terwijl je schildert, voor urenlang plezier! Erg fijn om mee op reis, restaurant, ... te nemen. Ook verkrijgbaar in andere thema's.

Elke set bevat:

  • 4 schilderijen
  • 1 waterpen die je kan vullen met water

Afmetingen doos: 25 x 17,8 x 3,2 cm
Leeftijd: vanaf 1 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Dinomania bij de Kleine Zebra
Inspiratie en stories