Magisch scratch papier - Foil Design

Staat: Nieuw product

Eeboo

KZ23559

Zit jij boordevol creativiteit? Neem de bamboestift in de hand en begin te tekenen! Het papier in deze set is speciaal... het is magisch! Wanneer...

16,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Zit jij boordevol creativiteit? Neem de bamboestift in de hand en begin te tekenen! Het papier in deze set is speciaal... het is magisch! Wanneer je met de bamboestift over het scratch papier gaat, verschijnt er een holografisch patroon op de achtergrond! De set komt met 20 vellen in vijf verschillende holografische designs. Te gek! Vanaf 5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222500.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/01/2018
een beetje duur voor wat het maar is
Eeboo -  Handzame, mooie en educatieve spelletjes: dat is eeBoo! Het Amerikaanse merk vindt oude ideeën heruit en giet ze in een verfrissend, hedendaags jasje. Voor het design van zijn producten doet eeBoo regelmatig beroep op gekende en geliefde illustratoren van kinderboeken. Dat maakt eeBoo 100% origineel! EeBoo wil niet alleen de fantasie en creativiteit van kids aanmoedigen, maar ook ouders inspireren om samen met hun kinderen te spelen en creëren. From games to crafts, to imaginative play… an eeBoo gift will make a child’s day!