Magische dagboek - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC129

Mini cadeautjes, maxi pret! (707)

Al je geheimen en dromen zijn veilig in dit wondermooi paarden dagboek van A Little Lovely Company. De gekleurde pagina’s bieden genoeg ruimte voor al je schrijfsels en de eenhoornstickers die op een stickervel bij het dagboek geleverd worden.

Een heerlijk geschenkje voor elke kleine dromer.

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STDIUN16

TypeDagboeken
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurEenhoorns

Knappe vierkante dagboek met Eenhoornprint op de kaft en slotje om al je geheimen achter slot en grendel te bewaren :-) zodat niemand kan meelezen. Er is ook een versie met poezen en eenhoorns verkrijgbaar. Kies snel jouw favoriet!

Afmetingen: 14,5 x 14,5 x 1,5 cm

Aantal pagina’s: 180

Materiaal: FSC certified paper (MIX)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Georgette K.
  •  de 07/12/2020
Leuk Maar dun
  • Door Martijn T.
  •  de 02/04/2020
Onmisbaar voor de unicorn-fan
  • Door Charlotte M.
  •  de 18/02/2020
Ook binnenin is het product mooi vormgegeven.
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren!Kleurrijke collecties met een hoge wow-factorDe Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen , maar ook bijzondere letterbanners , posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely!Sparkle CollectieGlitterfanaten gaan zich helemaal thuis voelen in deze Sparkle Collectie  van A Little Lovely Company. In deze schitterende collectie heb je tassen, rugzakken en andere accessoires volledig bedekt met glitter. Let it shine!Sleepover EssentialsZachtjes naar dromenland gaan, doe je met de Little Lovely Sleepover Collectie . Van schattige toilettasjes tot prachtige nachtlampjes. Alles wat je maar nodig hebt voor een leuke sleepover of voor een zalige nachtje bij jou thuis.Little Lovely LampsEen lampje nodig voor op het nachtkastje of aan de muur? In de  Little Lovely Lights Collectie vind je kinderlampjes in alle vormen en maten. Van leuke tekstlichtjes en projectorlampen tot nachtlampjes in de vorm van een vrolijk diertje of figuurtje. Mix en match de lampjes met andere accessoires in de kinderkamer.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories