Magische Eenhoorn stickerrol

500 mini-stickers in 25 verschillende designs met fluo kleurtjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR117

Alles voor een eenhoorn feestje (39)

Natuurlijk geloven wij in eenhoorns. Ze zijn magisch, mooi en hip ... én je vindt ze terug op deze leuke stickerrol van Meri Meri. Ideaal om zelf aan de slag te gaan, pakjes te versieren of je favoriete items een magische toets te geven. Deze mini-stickers zorgen dat ook de details helemaal af zijn!

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 170173

CollectieMagical Unicorns
TypeStickers
KleurMeerkleurig

Voeg wat magie van eenhoorns toe aan je favoriete spulletjes met deze wondermooie Meri Meri-stickers vol felle kleuren en speelse designs ... maar vooral veel eenhoorns! Op de rol zitten 500 mini-stickers in 25 verschillende designs met fluo kleurtjes en hier en daar afgewerkt met goudfolie.

Afmetingen doosje: 6,5 x 6,5 x 6,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.070.070.05
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories