Magische muziekmobiel - Il était une fois

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO148

Il était une fois - Moulin Roty (13)

Hang deze magische muziekmobiel makkelijk boven het park of wiegje van je kleine lieveling en laat de karakters van de sprookjesachtige Il était une fois ronddansen op een rustgevende melodie.

De zachte kleuren passen bij elke romantische babykamer.

84,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 664056

CollectieIl était une fois
TypeMobielen
Leeftijdvanaf de geboorte
STOP/FINISTOP

Sous mon baobab muziekmobiel Il était une fois uit hout en 5 zachte dansende sterren, manen en muis om te volgen met je ogen terwijl ze ronddraaien op een rustgevende melodie. Komt in een mooie geschenkdoos, handig om cadeau te doen.

Afmetingen: 35 cm diameter x 65 cm hoog
Materiaal: katoen, polyester, elastaan, plastic

_

Voor deze dromerige collectie werkte Moulin Roty samen Élodie Coudray, die voornamelijk als mode en stoffen-ontwerpster werkte alvorens ze de kinderboekenwereld veroverde zo'n 10 jaar geleden. Voor haar is speelgoed een vervolg van je kindertijd, ze creëert magische wezens, vol elegantie en steekt in elk karakter even veel van haar liefde.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Il était une fois - Moulin Roty
Inspiratie en stories