Magische pen - Caroline

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ887

Lovely Papers by Djeco (11)

Schrijf in geheimschrift met deze unieke pen met onzichtbare inkt, in je dagboek of geheime briefjes naar je beste vriendinnen of liefjes.

Een uniek cadeau voor een verjaardagsfeestje en super leuk in combinatie met de schriftjes en dagboeken van de Lovely Paper collectie.

2,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03766

CollectieLovely paper
TypeSchrijfbenodigdheden
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 5 jaar

Magische pen Caroline van Djeco is ideaal voor al je geheimen. Met deze pen - uit de Lovely Paper collectie - schrijf je met onzichtbare inkt die je enkel kan lezen met een het lampje dat verstopt zit in het gele dopje. De pen is versierd met mooie tekeningen van junglebladeren, tijgers en vogels.

Design: geïllustreerd door Caroline Faup

Afmetingen: 13 x 2 cm

_

Mooie illustraties zijn al jarenlang de sterkte van DJECO, de Lovely Papers collectie is een logisch gevolg. Een collectie vol verfijnde papierwaren en leuke hebbedingen, van notitieboekjes om grootste geheimen in te schrijven tot schrijfwaren, pennen, pennenzakken, juwelen en ... Laat jezelf meenemen in een fantasierijke wereld vol magie met deze fijne collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/09/2022
prima
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Lovely Papers by Djeco
Inspiratie en stories