Magische set mini stickers - Magical Princess

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR362

Mini cadeautjes, maxi pret! (642)

Once upon a time ... waren al je spulletjes, kaartjes en enveloppen saai en gewoontjes. Tot deze mini stickertjes in je handen vielen. Deze leuke stickerrol van Meri Meri brengt je meteen in de juiste sfeer.

Ideaal om zelf aan de slag te gaan, pakjes te versieren of je favoriete items een magische toets te geven. Deze mini-stickers zorgen dat ook de details helemaal af zijn!

9,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 205138

CollectieMagical Princess
TypeStickers
KleurMeerkleurig

Voeg wat magie toe aan je favoriete spulletjes met deze wondermooie Meri Meri-stickers in sprookjes thema, met gouden details en magsiche designs. Op de rol zitten 312 mini-stickers in 21 verschillende designs met pastelkleurtjes en hier en daar afgewerkt met goudfolie.

Afmetingen doosje: 6,4 x 6,4 x 6,4 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De Magical Princess collectie maakt je prinsessenfeest écht af en zit boordevol sprookjesachtige feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories