Magneetspel aankleedpop Lilli

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20337

In het fantastisch magneetspel zit maximaal puzzelplezier voor alle fans van Lilli! Met de verschillende achtergronden en de talloze...

22,99 €

18,39 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7392

TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

In het fantastisch magneetspel zit maximaal puzzelplezier voor alle fans van Lilli! Met de verschillende achtergronden en de talloze kledingstukken, kapsels en accessoires kan Lilli telkens opnieuw het toneel op! Een afwisselende magneetpuzzel die de creativiteit van jouw kleine uk stimuleert en waarbij Lilli centraal staat.

Inhoud: 1 box, 4 achtergronden en 54 magnetische puzzelstukken. Materiaal: metaal, magneetfolie. Afmetingen box: 20.5 x 20.5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
223.821.50.762
  • Door Anonymous A.
  •  de 14/04/2020
mooi educatief speelgoed
  • Door Anonymous A.
  •  de 23/01/2020
Stevig materiaal en het kind kan zijn fantasie laten spelen
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!