Magneetspeldoos Wereld van de dieren

Boeiend magneetspel met 62 magneten

Staat: Nieuw product

Haba

HAB1041

Ontdek de boeiende leefwereld van de dieren met deze magneetspeldoos.

Welke dieren leven in de Savanne. Waar vinden we pinguïns, aan de kust of in de bergtoppen? Welke dieren kunnen we allemaal tegenkomen in de jungle? Ontdek het antwoord op al deze vragen en zo veel meer met dit vindingrijke spel.

22,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1306279001

TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Magneetspeldoos Wereld van de dieren van Haba is een leerrijk en vindingrijk magneetspel. In de doos zitten allerlei mooie magneten met dieren en planten, een totaal van 62 magneten. Deze kan je gebruiken op 4 achtergronden. Verder zitten er 4 uitlegvellen in de doos met de namen van de dieren en waar ze vandaan komen.

Zo kan je kleintje de dieren netjes indelen bij de achtergrond waar ze leven. Wilt je mini er liever een gekke beestenboel van maken? Geen probleem, laat de creativiteit de vrije loop, alles is mogelijk met deze magneetspeeldoos!

Dit spel is ook ideaal voor onderweg, de magnetische plaatjes zijn veilig opgeborgen in een stevige kartonnen doos.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Inhoud: 2 begeleidende blaadjes, 4 achtergronden, 4 gestanste kaarten, 62 magnetische plaatjes.

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.61
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!