Magnetisch schrijfbord - 0 tot 9 Magnatab

Staat: Nieuw product

Kid O

KZ29563

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen,...

27,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen, waardoor ze hun aangeboren genialiteit laten zien en hun verbeelding de vrij loop kunnen laten.

1, 2, 3, 4 ... Cijfers leren schrijven was nog nooit zo gemakkelijk! Ga met je magneetpen over de letters, en leer zo rechte lijnen trekken met behulp van de sensorische versterking. Het magneetje trekt metalen kraaltjes aan, en daardoor schrijf je vanzelf het juiste cijfer! Gemakkelijk met 1 vingerbeweging weer te wissen.
Geschikt voor rekenwonders vanaf 3 jaar.

Kid O neemt speelplezier en veiligheid heel serieus, en laat al het speelgoed testen door onafhankelijke laboratoria, conform Amerikaanse en Europese veiligheidsrichtlijnen. Alle producten zijn vrij van PVC, BPA, lood en ftalaten. Materiaal: kunststof, metaal en magneten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1915150.35
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O. Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!