Magnetische puzzel Wereldkaart - 92 puzzelstukjes

Houten wereldkaart met 92 magneten

Staat: Nieuw product

Janod

JS160

Rond de wereld in 92 magneten! Maak van je kind een echte wereldburger met deze houten wereldkaart met magnetische puzzelstukjes. Puzzel de continenten in elkaar en reis van Afrika naar Australië, over de zeven zeeën.

Elk werelddeel is voorzien van prachtige illustraties en vrolijke kleuren die je echt laten kennis maken met de karakteristieken van elke streek.

42,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J05500

SamenstellingenHout
TypePuzzels
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 7 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

Magnetische wereldkaart met 92 puzzelstukjes uit de collectie van het Franse speelgoedmerk Janod. Een leuke en leerzame manier om de planeet te ontdekken. Elke magneet vertegenwoordigt een land of regio van de wereld, met zijn naam, hoofdstad en een illustratie die kenmerkend is voor dat deel van de wereld. De namen van landen, steden en oceanen zijn in het Frans. Het grote magnetische bord toont de wereld met zijn continenten en oceanen: de kleur die voor elke regio wordt gebruikt, helpt je zijn plaats te vinden. Ook leuk om aan de muur te hangen.

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Materiaal: hout en katoen draadje om de kaart makkelijk op te hangen
Afmetingen: 70 x 1 x 43 cm
Aantal stukjes: 92
Taal: Frans

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/12/2022
Mooi ontwerp
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.