Maileg Set van 2 opbergkoffers - Poeder & Roze

Twee metalen opbergers in mooie roze kleurtjes

Staat: Nieuw product

Maileg

MLG213

Deze set metalen koffers uit de interieur-collectie van Maileg kan heel wat fans en retro-lovers bekoren. Perfect om spulletjes in op te bergen, knuffels in te verstoppen of je kamer in te richten ... Deze opbergers zien er niet alleen goed uit maar zijn natuurlijk ook erg handig als opbergruimte voor alles wat je maar kunt bedenken.

Deze set bestaat uit een grote poederroze en een kleine donkerroze metalen koffer.

127,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 19-1530-01

CollectieInterior
TypeOpbergers
KleurRoze

Set van 2 metalen opbergkoffers Poeder & Roze van MAILEG. Deze twee koffers in 2 formaten zijn de perfecte opbergruimte voor alles wat je maar kunt bedenken: speelgoed, knuffels, knutselmateriaal, boeken, .... Twee pronkstukken om je interieur mee te verfraaien!


Afmetingen: kleine koffer 15 x 35 x 20 cm, grote koffer 18 x 44 x 27 cm
Materiaal: Metaal

_

Welkom in een wereld van magie, verbeelding en creatief spel ... welkom bij MAILEG met mini muizen en konijntjes in luciferdoosjes, de mooiste poppenhuizen, poppenhuismeubeltje en fijne accessoires.

Dit Deens merk boordevol charme wil inspireren en kinderen hun zelfverzonnen verhalen tot leven laten komen door middel van onschuldig fantasierijk spel. Spel dat verbindt en iets groters creëert. Iets dat generaties lang blijft bestaan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
441801.6
Maileg - Welkom in een wereld van magie, verbeelding en creatief spel ... welkom bij MAILEG! Dit Deense designmerk is vooral gekend van de iconische mini muizen en konijntjes in luciferdoosjes, de mooiste poppenhuizen, poppenhuismeubeltje en fijne accessoires die instant tot de verbeelding spreken van jong en oud. Meet the designer Dorthe Mailil is de designer en illustrator achter dit magische merk: Wij geloven in het maken van verhalen! Wij geloven dat herinneringen worden gemaakt door de simpele geneugten van kinderen, waardoor hun verbeelding tot leven komt. De beste verhalen zijn hun verhalen. Wij geloven in het inspireren van kinderen en iedereen in hun leven om zichzelf en hun verhalen naar de wereld te brengen door middel van onschuldig fantasierijk spel. Sinds de oprichting van Maileg heeft Dorthe vele prijzen en awards gewonnen voor zowel haar speelgoed als voor haar bekende illustraties die over de hele wereld verschijnen in boeken, tijdschriften en zelfs tv-shows. Tijdloze kwaliteit, boordevol charme Prachtig vormgegeven vilten karakters, handgemaakte kleertjes, moderne meubels en nostalgische accessoires met zoveel charme en persoonlijkheid. Mice in a box, konijntjes, bosvrienden en een variatie aan lieve dieren in alle soorten en maten zijn stuk voor stuk favoriete metgezellen. Elk stuk speelgoed is met liefde ontworpen in Denemarken en vervaardigd met natuurlijke materialen zoals linnen en katoen. Alle producten zijn getest om te voldoen aan de veiligheidsnormen van zowel de EU als de VS. Dit Deens merk wil inspireren en kinderen aanzetten tot spelen. Spelen dat verbindt en iets groters creëert. Iets dat generaties lang blijft bestaan. Iets dat ons allemaal samenbrengt. Deze collectie zit vol magie en het zijn stuk voor stuk fantasierijke geschenkjes voor elk kind.