Mama schoolfoto-plak-invulboek

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ40896

Mama Baas (22)

Verzamel de mooiste herinneringen aan de schooltijd van je kind in één uniek foto-plak-invulboek. Met plaats voor de individuele portretfoto's én alle klasfoto's.

15,76 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401444125

In dit boek kun je vanaf de eerste kleuterklas/de peuterspeelzaal tot het zesde studiejaar/groep 8 alle klasfoto's kleven. Leuk zijn ook de korte lijstjes waarbij je grappige en interessante weetjes over je kind kunt bijhouden, zoals hoe groot hij/zij is, welke superkracht hij/zij graag zou hebben of welke beroemdheid hij/zij graag voor 1 dag zou zijn. Er is ook plaats voorzien voor een mooie tekening van zichzelf of voor een handtekening, voor eventuele broer-/zusfoto's en voor individuele foto's. Hoe ouder het kind wordt, hoe meer hij/zij zelf het boek zal kunnen invullen. Op die manier wordt het een boek vol waardevolle herinneringen voor later!

Auteurs: Sofie Vanherpe & Emma Thyssen. Aantal pagina's: 40. Afmetingen: 27 x 23 cm. EAN: 9789401444125

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.010.260.5
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie Mama Baas
Inspiratie en stories