Matras voor poppenbed Harlequin - bloesemroze

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM080

Maak het poppenbedje van je schattebout af met een heerlijk zacht matrasje. Ook de poppen en knuffelbeesten zullen je dankbaar zijn. Verkrijgbaar in bloesemroze, klassiek grijs en crème wit. Ander kleurtje dan roze ? Check hier de grijze of de witte.

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 411.38

TypePoppenaccessoires
KleurRoze

Zacht matrasje in bloesemroze en uit organisch katoen met GOTS-label, dat perfect past in het Harlequin poppenbedje van Cam Cam Copenhagen.

Verkrijgbaar in 3 verschillende, zachte kleurtjes.

Afmetingen: 45 x 23 cm
Materiaal: 100% organisch katoen met GOTS label - vulling 100% 'coldpressed' schuim
Wasadvies: enkel met de hand wassen met koud water. niet geschikt voor de droogkast.

Cam Cam Copenhagen maakt tijdloos en poëtisch design textiel. Traditioneel en hedendaags design worden gecombineerd om producten te creëren die duurzaam zijn en met veel plezier door verschillende generaties gebruikt kunnen worden. Cam Cam Copenhagen gelooft dat hun producten sereen en harmonieus moeten zijn als contrast voor het drukke alledaagse leven vol afleidingen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
145250.7
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.