Mega schattige set van 12 party prikkers - Unicorn & Rainbow

Staat: Nieuw product

Rice

RI093

Alles voor een eenhoorn feestje (46)

Partytime! Deze regenboog en eenhoorn prikkers van Rice zijn reuzeleuk. Ze vrolijken meteen je cocktails of je feestbuffet op. En wij vinden ze ook erg leuk om je cadeautjes nog mooier te maken te voorzien van een unieke finishing touch.

Wanneer ga jij ze gebruiken?

4,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PASTI-UNIRAXC

SamenstellingenPapier
TypeCocktailprikkers
KleurMeerkleurig

12 leuke party prikkers Unicorn & Rainbow voor je feestbuffet, hapjes of drankjes. Opnieuw een feestelijk en kleurrijk geest accessoire van het Deense Rice.

Afmetingen: 5 x 19 cm
Materiaal: papier en hout

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
101240.01
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories