Meri Meri knuffel - rendier

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR001

Meri Meri: Kerst (56)

Dit leuke rendier heeft een neon rode pom-pom neus, fluffy gewei en knappe gevlochten sjaal.

Wat een look en de perfecte gast op jullie kerstfeest of als kerst-decoratie in huis.

50,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 163522

CollectieKerstmis
TypeKnuffels
KleurMeerkleurig
Vormsilhouet

Rudolf, the red nose reindeer! Tadadadatatadada! Vrolijk knuffelkussen recht uit de kerstcollectie van Meri Meri, uit Londen.

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond naar alle feestartikelen!

Materiaal: buitenkant 90% bio katoen, 10% Acryl. Vulling 100% polyester.

Afmetingen: 58 x 15 x 7,5 cm

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.430.060.160.2
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories