Meri Meri knuffel - rendier

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR001

Zalige kerst met Meri Meri (86)

Rudolf, the red nose reindeer! Tadadadatatadada! Dit leuke rendier heeft een neon rode pom-pom neus, fluffy gewei en knappe gevlochten sjaal.

Wat een look en de perfecte gast op jullie kerstfeest of als kerst-decoratie in huis.

50,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 163522

CollectieKerstmis
TypeKnuffels
KleurMeerkleurig
Vormsilhouet

Vrolijke Meri Meri rendierknuffel met gestreept truitje en sjaal recht uit de kerstcollectie van Meri Meri.

Materiaal: buitenkant 90% bio katoen, 10% Acryl. Vulling 100% polyester.
Afmetingen: 58 x 15 x 7,5 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar
_

De vriendelijke knuffelvriendjes van Meri Meri zijn al even onweerstaanbaar als hun feestartikelen. Ontworpen met veel oog voor detail en handgemaakt met veel zorg en het perfect vriendje voor je kleintje om overal mee naartoe te nemen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.430.060.160.2
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories