Mesi tas - Surf blue & Mist mix

Als reservetasje of hippe boodschapper uit blauw biokatoen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4521

Naar het strand met LIEWOOD (312)

Van boodschappen tot een snel tripje naar de speeltuin... dit gehaakte nettasje in blauw en grijs kan je al je essentials makkelijk met je meedragen.

Duurzaam alternatief voor plastic tasjes en ook makkelijk op te vouwen en mee te nemen als reservetas. Er past meer in dan je op het eerste zicht zou denken en hij is gemaakt van zacht biokatoen.

10,00 €

6,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

CollectieMesi
TypeTassen
PrintsSurf blue
KleurBlauw
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Mesi tas Surf Blue & Mist Mix van LIEWOOD is een praktisch herbruikbaar nettasje om mee te nemen naar het strand, naar de winkel voor een paar boodschappen of om in je eigen speelwinkel te gebruiken en 'boodschappen' te doen.

Afmetingen: 40 x 36 cm
Materiaal: 100% zacht biologisch katoenen kruisgaas
Wasadvies: Enkel handwas • Niet weken • Strijken op lage stand • Niet bleken • Wassen met gelijke kleuren • Krimpt max. 5%

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar het strand met LIEWOOD
Inspiratie en stories