Mesi tas - Tuscany rose

Als reservetasje of hippe boodschappentas uit biokatoen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD2193

De zomer, hét seizoen van snel wat spulletjes bij elkaar pakken en hop ... naar buiten!

Met deze hippe Mesi tas kan je al je essentiels makkelijk met je meedragen, er past meer in dan je op het eerste zicht zou denken en hij is gemaakt van zacht biokatoen.

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12929 2074

CollectieMesi
TypeTassen
PrintsTuscany rose
KleurRoze

Mesi Tas Tuscany Rose van Liewood is een handig herbruikbaar tasje om mee te nemen naar het strand, naar de winkel voor een paar boodschappen of om in je eigen speelwinkel te gebruiken en 'boodschappen' te doen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Afmetingen: 40 x 36 cm
Materiaal: 100% zacht biologisch katoenen kruisgaas
Wasadvies: Enkel handwas • Niet weken • Strijken op lage stand • Niet bleken • Wassen met gelijke kleuren • Krimpt max. 5%

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
  • Door Noor H.
  •  de 10/08/2022
Mooie kleur, oogt kwalitatief goed. Nog geen zware dingen in gehad, dus ik weet nog niet hoe sterk hij is.
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!