Metalen plankdragers voor houten muurplank

Staat: Nieuw product

Ferm Living

De metalen plankdragers zijn slechts één onderdeel van de wondermooie muurplank van Ferm Living. Wegens het gevarieerde aanbod, zijn de...

34,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4131

TypeMuurdecoratie
KleurMeerkleurig

De metalen plankdragers zijn slechts één onderdeel van de wondermooie muurplank van Ferm Living. Wegens het gevarieerde aanbod, zijn de plankdragers en de bijhorende muurplank apart te verkrijgen. Door de metalen dragers en de houten plank zelf te combineren, geef je jouw interieur een persoonlijke touch! De muurplank is ideaal als etalage voor een leuke foto & een plantje of enkele boeken.

De plankdragers komen per twee en zijn verkrijgbaar in vijf uitvoeringen.
Materiaal: metaal.
Inclusief vijzen en plugs.
Afmetingen: 24.5x24.5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
224.524.51.15
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.