Mijn eerste knikkerbaan - Klik-klak Dierenvrienden

Staat: Nieuw product

Haba

HAB420

Knikkerbanen spreken tot de verbeelding van elk kind, alleen zijn ouders er minder happig om door de kleine knikkers en vaak plastieke onderdelen. Dankzij deze schattige eerste knikkerbaan van Haba zijn deze twijfels meteen van de baan.

Dit houten speelgoed staat garant voor uren en uren speelplezier!

84,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303906

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Mijn eerste knikkerbaan Klik klak dierenvrienden van HABA met spannende visuele en akoestische effecten, bestaat uit 1 knikkerbaan en 3 verschillende iets grotere knikkers. Het zijn 2 houten knikkers, 1 effectknikker met belletje die keer op keer naar beneden rollen met een klikklak geluid, eens ze beneden zijn laten ze de bel rinkelen.

Materiaal: blank hout en metaal

Afmetingen: 15 x 37 x 50 cm

Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.53
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!