Milestone Toddler Cards ENG-versie

Staat: Nieuw product

Milestone™

KZ25643

De eerste levensjaren van je kind zitten boordevol onvergetelijke momenten. Leren springen, de trap op kruipen, dansen, met de fiets rijden, tot...

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2810

De eerste levensjaren van je kind zitten boordevol onvergetelijke momenten. Leren springen, de trap op kruipen, dansen, met de fiets rijden, tot tien tellen,... Het zijn maar enkele voorbeelden uit de ontelbare mijlpalen in het leven van een peuter. Vergeet ze niet en leg ze vast met de Milestone™ Toddler Cards!

De set bevat 30 kaarten met hoogtepunten uit het leven van 1- tot 4-jarigen. Heel eenvoudig de datum van de mijlpaal op de kaart schrijven en je dreumes ermee fotograferen. De Milestone™ Toddler Cards komen in een mooi bewaardoosje en zijn erg leuk als cadeau. Deze set is Engelstalig, ook in Nederlandstalige versie opgenomen in ons Milestone™ assortiment.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.51120.35
Met de Milestone cards leg je elk uniek moment in jouw leven vast. Alles van de zwangerschap tot de eerste jaren van jouw kindje. Elk kaartje beeldt deze fijne momenten af met schattige figuurtjes, vormen en kleuren. Enorm leuk om op te bergen in een mooie bewaardoos.