Mini tritan snackbox - Blush pink unicorn

Handige snackdoos met 3 mixvrije compartimenten, inclusief een ronde in het midden

Staat: Nieuw product

Citron

HEB802

Color of the year 2024 : PEACH FUZZ ! (84)

Hongerige kinderen? Daar heeft niemand een boodschap aan toch? Maar gelukkig is er deze zalige snackoplossing: een stevige snackdoos die perfect in je (school)tas pas en zorgt voor koekjes, fruitjes, snackjes onderweg.

Dus als je ze klaarmaakt voor school, op reis gaat of op avontuur stuurt, geef ze dan een snackbox om ze zoet te houden!

30,45 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2022_Snackbox_Tritan_Unicorn

SamenstellingenTritan
TypeSnackdozen
KleurRoze
Tassen printsBlush Pink Unicorn
Vouchereco

Mini tritan snackdoos Blush Pink Unicorn van CITRON maak snack extra leuk dankzij de 3 verschillende vakjes, alles is lekvrij dankzij de siliconen rand en de dino's maken het geheel af.

Gemaakt van Tritan: een voedselveilig en super stevig materiaal zodat het doosje langer meegaat. Dus wil je graag een fruit/koekendoos die een paar jaar meegaat, dan is dit de juiste keuze.

Bijpassende rugzak, brooddoos of drinkfles apart verkrijgbaar >

LEUKSTE FEATURES

+ 3 aparte compartimenten, in bento lunchbox stijl
+ 100% lekvrij dankzij de siliconen rand
+ kan tot 500 ml voedsel bevatten, en is nog steeds licht van gewicht
+ makkelijk te openen, zelfs voor de kleinste handjes
+ verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en prints

Afmetingen: 15,5 x 11,2 x 5 cm
Materiaal: gemaakt van Tritan plastic, een duurzaam materiaal: ecologisch verantwoord en met een extra lange levenduur, met afneembaar siliconen rand
Gebruiksadvies: enkel handwas met warm zeepwater • Niet vaatwasmachine- of vriezerbestendig • Niet geschikt voor magnetron

_

Made by Mums, Inspired by Kids. Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij De Kleine Zebra: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam. Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten, hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Made by Mums, Inspired by Kids! Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij DE KLEINE ZEBRA: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam . Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten , hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Eco-friendly bestsellers voor onderweg Vanaf het allereerste begin was het verhaal van CITRON een persoonlijk verhaal . Wat in 2018 begon als de droom van een mama uit Dubai die zelf op zoek was naar producten voor haar kinderen, is nu uitgegroeid tot een goed draaiend bedrijf met mooie collectie die verkocht worden in meer dan 27 landen wereldwijd. Innovatief maar ook duurzaam design Wat CITRON echt onderscheidt van de massa is de superieure kwaliteit in combinatie met het vindingrijk design boordevol stijl . De functionele en milieuvriendelijke collecties voldoen perfect aan de dagelijkse behoeften van ouders met kinderen omdat ze steeds bewuste keuzes maken om ervoor te zorgen dat elke collectie betrouwbaar en duurzaam is. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.
Collectie Color of the year 2024 : PEACH FUZZ !
Inspiratie en stories